Πρωτοχρονιάτικες συλλήψεις για “τζόγο” στο Ναύπλιο

zariΣε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (1.1.2014) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πέντε άτομα, για τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε να είχε επιτρέψει τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ζάρια» στους άλλους τέσσερις.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζάρια και το χρηματικό ποσό των -2.195- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.