“Ράμπο” ήταν ένας 33χρονος στη Κυπαρισσία!

Συνελήφθη στις(25.4.2014) το πρωί, σε τοπική κοινότητα της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας 33χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν,

ένα αεροβόλο όπλο, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, επτά φυσίγγια, καθώς και μία φυσιγγιοθήκη. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, ποδήλατα), η προέλευση και η νομιμότητα της κατοχής των οποίων ερευνάται. Επίσης, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, για κλοπή. Παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να καταγγείλουν περιστατικά κλοπών, να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2761062000 του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Συνελήφθη στις(26.4.2014) το πρωί, σε τοπική κοινότητα της Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -7,3- γραμμαρίων.