“Φουλ” παραβατικότητας τις τελευταίες μέρες στη Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες (14.2.2015) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί κατείχε

οκτώ πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών άγνωστων δραστών, οι οποίοι προχθές (13.2.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, τον ακινητοποίησαν και με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (14.2.2015) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για έκδοση εικονικών φορολογικών στοιχείων και οκτώ αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για επιταγές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (14.2.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (14.2.2015) το μεσημέρι, στην Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.