Θύελλα αντιδράσεων με τα σποτ του “Ποταμιού”(vd)

Το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης -με ποικίλες αντιδράσεις- κάνουν τα διαφημιστικά σποτ του «Ποταμιού» τα οποία αναρτήθηκαν στη σελίδα του κόμματος και φέρουν τον τίτλο «Η πρώτη της φορά».
Στο ένα βίντεο μία νεαρή γυναίκα αναφέρεται «στην πρώτη φορά»

δίνοντας την εντύπωση ότι μιλά για την πρώτη ερωτική της εμπειρία. Τα αποκαλυπτήρια γίνονται στο κλείσιμο του σποτ, όπου η κοπέλα διευκρινίζει ότι αναφέρεται στην πρώτη φορά που… θα ψηφίσει (το Ποτάμι).

Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται μία κυρία μεγαλύτερης ηλικίας, η οποία όπως λέει «δεν είναι η πρώτη της φορά, αλλά έχει να το κάνει καιρό», δίνοντας μία παρόμοια εντύπωση με αυτή της νεαρής. Ωστόσο και εκείνη στο τέλος αποκαλύπτει ότι φέτος μετά από πολλά χρόνια θα ψηφίσει… (το Ποτάμι).

Σημειώνεται ότι παρόμοιο σποτ με τίτλο «Your first time» είχε γυριστεί και στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, με πρωταγωνίστρια πάλι μία νεαρή κοπέλα.

Μετά τη δημοσιοποίηση των σποτ οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν ποικιλοτρόπως, κάνοντας λόγο για σεξιστικό βίντεο, ενώ αντίδραση υπήρξε και από τον υποψήφιο του κόμματος Περικλη Βαλλιάνο, καθηγητή πολιτικής Φιλοσοφίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ.Βαλλιάνος χαρατήρισε «αισχρά, απαράδεκτα και προσβολή» προς κάθε γυναίκα αυτά τα σποτ, ζητώντας την απόσυρσή τους.

{youtube}FbuzmHuKpxA{/youtube}


imerisia.gr