Βουλευτής στα μπλόκα των αγροτών: “Άλλα διάβασα-άλλα ψήφισα”

«Μια επιβλητική και μεγαλειώδη κινητοποίηση πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα οι αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Διοικητήριο του νομού με περισσότερα από 400 τρακτέρ! Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

βρέθηκαν οι έμποροι και βιοτέχνες της Λακωνίας, οι αυτοκινητιστές, αλλά και οι καθηγητές του νομού. Ακολούθησε κατάληψη από τους αγρότες, οι οποίοι απέκλεισαν την Εθνική Οδό. Σήμερα, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους καταλαμβάνοντας από τις 06.00 π.μ. τη ΔΟΥ Σπάρτης.

Δείτε το σχετικό video

{youtube}zdd4vvvUUEI{/youtube}

Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα στον FLY ο εκπρόσωπος των λακωνικών μπλόκων, κύριος Αναγνωστάκος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βουλευτής της Λακωνίας που βρέθηκε στα μπλόκα, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τους αγρότες, δήλωσε ότι άλλα διάβασε και άλλα ψήφισε, φεύγοντας μάλιστα στη συνέχεια, αφού κανείς δεν του έδωσε σημασία.

Ακούστε τη σχετική συνέντευξη του κυρίου Αναγνωστάκου στον FLY 89.7

{youtube}3Vyfh3yAnns{/youtube}

Να τονιστεί ότι Οι συντονιστικές επιτροπές των ανεξάρτητων αγροτικών μπλόκων και φορέων της Πελοποννήσου που συνεδρίασαν στην Τρίπολη, μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που έγιναν στη Σπάρτη και το Άργος αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε διοργάνωση παμπελοποννησιακής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και διεκδίκησης στα διόδια της Νεστάνης στην Τρίπολη (Εθνικός Δρόμος Αθήνας – Καλαμάτας) την Παρασκευή 21 – 2 – 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι.