“Οι προκλήσεις των ναζιστών στο Λεωνίδιο δεν θα περάσουν”

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα απομονώσει τη Χρυσή Αυγή

Τα ταξικά συνδικάτα του νομού Αρκαδίας καταγγέλλουν την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Είναι πρόκληση, μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε εργάτες και μετανάστες, σε πολιτικά και συνδικαλιστικά στελέχη στο Πέραμα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να έχουν το θράσος να κατεβάζουν πανό στο Λεωνίδιο που καταδίκαζε τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα.

Κρυφά νύχτα, για να αποφύγουν τη λαϊκή κατακραυγή, κατέβασαν το πανό και μετά καμάρωναν στο διαδίκτυο για αυτό τους το κατόρθωμα. Έτσι κάνουν πάντα τις βρωμοδουλειές τους, οι ψευτοπαληκαράδες και μετά μουρτζοκλαίνε και απαρνιούνται τις ιδέες τους μπροστά στην αστική δικαιοσύνη και τους κρατικούς μηχανισμούς.

Αποθρασύνονται από τη στήριξη του συστήματος, των μεγαλοεπιχειρηματιών και θυλάκων τους στον κρατικό μηχανισμό. Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλεί η τοπική διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, που προέβη σε τρομοκρατικές συστάσεις σε νεολαίους που αντιπαλεύουν τους φασίστες ναζιστές βάζοντας αντικειμενικά αέρα στα πανιά της εγκληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής.

Το λαϊκό κίνημα, τα συνδικάτα, οι μαζικοί λαϊκοί φορείς καταδικάζουν το εγκληματικό ναζιστικό δολοφονικό μόρφωμα και είναι οι μόνοι που μπορούν να τους απομονώσουν, να τους βάλουν στη γωνία, να μην τολμούν να ξεμυτίσουν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε κανένα σχολείο, σε καμία πόλη και χωριό.

Θλιβερή εξαίρεση αποτελεί η συμβιβασμένη και υποταγμένη στους επιχειρηματίες πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας που καταψήφισε ψήφισμα καταδίκης της χρυσής αυγής που κατέθεσε το ΠΑΜΕ. Ζήλεψαν φαίνεται τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ της ΔΑΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που κατέβηκαν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με τους χρυσαυγίτες στο Σωματείο Ορυχείων και Σταθμών (ΣΟΣ) στη Μεγαλόπολη ενάντια στο ΠΑΜΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε τέτοιες ηγεσίες, να κάνουν δική τους την υπόθεση απομόνωσης της χρυσής αυγής. Να πάρουν μαζικά μέρος στην πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 το πρωί στην πλατεία Πετρινού.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

•ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
•ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
•ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΕΧΝΟΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ