Βολές Στ.Αργυρόπουλου για το Μουσικό Σχολείο

Γράφει ο Σταύρος Αργυρόπουλος

Ο παραλογισμός με διαχρονική σφραγίδα επικίνδυνων 12 ετών- παρακαλώ ενεργειών. Θεωρώ οτι ο Δήμαρχος θα πάρει την μόνη σωστή απόφαση που είναι ένας ΝΟΜΙΜΟΣ χώρος!!

Σε αντίθεση περίπτωση…???

Υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν.

Υπάρχουν ελάχιστοι που δεν τους νοιάζει η ασφάλεια των παιδιών μας.

Υπάρχουν κάποιοι που είναι πρόδηλα αναίσθητοι.

Ακόμη περιμένουμε την ανακοίνωση της τοπικής ΕΛΜΕ. Σε άλλες περιπτώσεις και για οποιαδήποτε ραδιοφωνική ανακοίνωση τρέχουν χωρίς να ψάχνουν και να διερευνούν για τις δηλώσεις γονέων, να αναρτούν και να αφορίζουν γονείς για συκοφάντες.

Το ότι 100 και πλέον παιδιά δεν έχουν σχολείο αλλά στοιβάζονται σε παράνομο και επικίνδυνο κτίριο «αγρόν αγόραζαν¨ γιατί τα δικά τους έχουν βολευτεί.

Είμαι σίγουρος (από διαίσθηση) ότι ο Δήμαρχος θα πράξει το ΝΟΜΙΜΟ όπως και οφείλει. Να τοποθετήσει τα παιδιά του σχολείου σε ΝΟΜΙΜΟ χώρο.
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί και να εκβιάζει κάποιον επειδή θέλει να πάρει την ΣΩΣΤΗ και ΝΟΜΙΜΗ απόφαση.

Όποιος δεν επιθυμεί ΝΟΜΙΜΕΣ λύσεις παρακαλώ να το δηλώσει δημόσια μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, μία ημέρα πριν την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς!!!!.

Αν δεν το πράξει ο ίδιος ή η ίδια θα το πράξουν οι υπόλοιποι γονείς ώστε να αναδείξουμε και τον πραγματικό διάλογο.

Άκουσον –άκουσον: Οι τρείς από τους πέντε του Διοικητικού Συμβουλίου, ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ΜΕΤΑ αποφάσισαν!!!

Αποφάσισαν διαφορετικά (τα τρία άτομα !!!) από την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ γονέων και Διδασκόντων.

Αυτό θα πει ΑΝΤΙΛΗΨΗ των Δημοκρατικών Διαδικασιών και ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ !!!

Ελπίζω να μην χρειαστεί η επέμβαση του Εισαγγελέα Σπάρτης για τα αυτονόητα σ’ αυτή την πόλη. Ποια δηλ. Την εκτέλεση του έργου της εκπαίδευσης από την μεριά της πολιτείας με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο.  Και για να εξηγούμαστε! Τους φόρους μας τους πληρώσαμε δεν χρωστάμε σε κανέναν να μας συμπεριφέρεται  κατ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.
 
ΥΓ Υπάρχει και μια άλλη πρόταση που πιθανόν ακούγεται πιο δίκαιη. Το Μουσικό Σχολείο να πάει σε Νόμιμο χώρο φέτος στο κέντρο της Σπάρτης και κάποιο άλλο Σχολείο της πόλης να πάει για μαθήματα στο Ακατάλληλο Κτίριο.  Αυτό θα πει στην πράξη Σπαρτιατική ΑΓΩΓΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.