Λ.Γρηγοράκος: “Είμαι απογοητευμένος από την πολιτική ηγεσία”

grigorakos5Μια συνέντευξη ποταμό παραχώρησε σήμερα το πρωί στον fly 89.7 και το flynews.gr, λίγες ώρες μετά την απόφαση περί … κουρέματος, ο κυβερνητικός βουλευτής Λακωνίας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Αρχικά, τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από την πολιτική ηγεσία, από όλα τα κόμματα, αλλά και από τον εαυτό του! Κατόπιν, υπογράμμισε ότι το πολιτικό σύστημα του τόπου αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και ως εκ τούτου, μετά και την απόφαση για κούρεμα του ελληνικού χρέους, πάλι ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πληρώσει τα … σπασμένα!

Ακολούθως, ο κύριος Γρηγοράκος αποκάλυψε ότι θα πουληθεί δημόσια περιουσία, θα πουληθεί η ίδια η χώρα για ένα κομμάτι … ψωμί και δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει όσους έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό, εθνικούς εγκληματίες!

Ακούστε εδώ απόσπασμα της συνέντευξης.

{saudioplayer}grigorakoskourema1.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κύριος Γρηγοράκος αποκάλυψε ότι πιέστηκε πολύ για να ψηφίσει τα μέτρα, για τα οποία ουδέποτε πείστηκε ότι θα μπορούσαν να μας βγάλουν από την κρίση! Αντιθέτως, όπως δήλωσε, ψήφιζε και την επόμενη μέρα έβλεπε την ίδια κατάσταση! Ωστόσο, τόνισε ότι στήριξε τα μέτρα αυτά για την Ελλάδα! Ο κυβερνητικός βουλευτής ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του παραδεχόμενος ότι η χώρα έχασε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της γραφειοκρατίας και υπογράμμισε ότι αν αποτύχει και το πρόγραμμα που αποφασίστηκε χθες, τότε πρέπει να πάνε να πνιγούν και να εξαφανιστούν!

{saudioplayer}grigorakoskourema2.mp3{/saudioplayer}