ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: “Φτάνει πια – Πρέπει να φύγουν τώρα”

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Λακωνίας συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους, στην Δημοτική Αστυνομία, στη φύλαξη των σχολείων και την εκπαίδευση και σε όλους τους εργαζόμενους που θυσιάζονται στον βωμό του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων.

Η τυφλή υποταγή της δουλοπρεπούς κυβέρνησης στις αξιώσεις της Τρόικας πρέπει να αφυπνίσει όλη την Ελληνική Κοινωνία. Τα σημερινά θύματα είναι η συνέπεια της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής.
Οι σημερινές απολύσεις δεν αποφέρουν κανένα δημοσιονομικό όφελος, σύμφωνα με όλους τους αναλυτές. Μοναδικός στόχος είναι η επίδειξη απόλυτου αυταρχισμού, ενός φτηνού τσαμπουκά, και ο εκφοβισμός της Κοινωνίας.
 
Φτάνει πια!

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανατροπή τούτης της υποτελούς και επικίνδυνης κυβέρνησης σήμερα, καθώς αύριο θα είναι πολύ αργά.
Νέες κοινωνικές ομάδες θα στοχοποιηθούν, ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι θα βρεθούν στον δρόμο. Ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποί μας θα προστεθούν στο απύθμενο πηγάδι της ανεργίας. Ακόμα περισσότεροι νέοι θα φύγουν μετανάστες. Ακόμα περισσότερες αυτοκτονίες ανθρώπων που βλέπουν ότι δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους….

Φτάνει πια!

Πρέπει να φύγουν και να φύγουν τώρα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θεωρεί όλες αυτές τις απολύσεις βάρβαρες παράνομες και καταχρηστικές. Βρίσκεται και θα βρεθεί στο πλευρό των απολυμένων αξιοποιώντας προς όφελός τους κάθε πολιτική και νομική δυνατότητα. Δεν αναγνωρίζει αυτές τις απολύσεις –ανθρωποθυσίες και δεσμεύεται ως μελλοντική κυβέρνηση να τις ακυρώσει.

Η αξιοπρέπεια και η επιβίωση του ελληνικού λαού έχουν προτεραιότητα απέναντι στις απαιτήσεις του ντόπιου και πολυεθνικού κεφαλαίου.