O Δημήτρης Παπαδημούλης αποκλειστικά στον fly

Αποκλειστικά στον αέρα του fly και την εκπομπή Λακωνία Χωρίς Σύνορα μίλησε σήμερα ο κύριος Δημήτρης Παπαδημούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι ουσιαστικά έχει “κλειδώσει” η 6η Μαϊου…

ως ημερομηνία διεξαγωγής των  εκλογών, κάτι που φαίνεται και από τους γελοίους και παραπλανητικούς ψευτοκαβγάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μαζί απολύουν και περικόπτουν μισθούς και συντάξεις και μαλώνουν για τους … διορισμούς, γνωρίζοντας μάλιστα τι θα γίνει στην Ελλάδα μέχρι το 2016!

Ακολούθως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η δυσαρέσκεια του κόσμου αποτυπώνεται πλεόν και στις δημοσκοπήσεις και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις διαφορές, αλλά και στα κοινά σημεία που υπάρχουν ανάμεσα στα 3 κόμματα της Αριστεράς. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “η Αλέκα και ο Φώτης δεν πρόκειται να αλλάξουν μυαλά μέχρι τις εκλογές, μιας και ο καθένας έχει τα συμφέροντά του και κοιτάει το δικό του μαγαζί”!

Ακούστε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Δημήτρη Παπαδημούλη στον fly και το Λεωνίδα Καρβουνιάρη.  
{saudioplayer}papadimoulis1.mp3{/saudioplayer}

Ο κύριος Παπαδημούλης αποκάλυψε στον fly ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα έχει ευρύ χαρακτήρα με τη σύμπραξη προσώπων, όπως η κυρία Σακοράφα και ο κύριος Κουρουμπλής! Ο βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς τόνισε ότι με την πολιτική που ακολουθείται σήμερα η χώρα δε γλιτώνει ούτε τα επόμενα μνημόνια ούτε την πτώχευση και αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του κόμματός του στη Λακωνία ανέφερε” “εμείς τους ξεδιαλέγουμε, ενώ άλλοι δε βρίσκουν υποψηφίους, τη στιγμή μάλιστα που στη Νέα Δημοκρατία έχουν και εσωτερικές αντιπαραθέσεις στη Λακωνία, μιας και αυτό που … θα μοιραστεί στις εκλογές όλο και λιγοστεύει!

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις Παπαδημούλη στον fly

{saudioplayer}papadimoulis2.mp3{/saudioplayer}