Αποτελέσματα Τελικού Microsoft Office Specialist

Το Σάββατο 03 Μαΐου 2014, διοργανώθηκε στα γραφεία της Microsoft Hellas, από την Infotest και την ACTA, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για 13η χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, διοργανώθηκε σε 12.000 εξεταστικά κέντρα ενώ συμμετείχαν πάνω από 500.000 σπουδαστές από 90 και πλέον χώρες.

Και ο φετινός Τελικός ήταν συναρπαστικός! Οι 100 καλύτεροι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα απέδειξαν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην χρήση του Microsoft Word 2007 και του Microsoft Excel 2007. Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν και φέτος υψηλότατο και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων, όπου οι διαφορές ήταν πολύ μικρές!

Συγκεκριμένα, τις υψηλότερες βαθμολογίες συγκέντρωσαν οι:

 Microsoft Word
 Microsoft Excel
 
1η Θέση
 Γεώργιος Κοσμάς Αντωνόπουλος

(Compulearn)
 Απόστολος Ρούσσης

(Technokids Παλαιού Φαλήρου)
 
2η Θέση
 Παναγιώτα Κύρου

(Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης)
 Πάνος Παυλερός

(Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης)
 
3η Θέση
 Παναγιώτης Κουστούκης

(Smart Modern Studies)
 Μαρία Παπαθανασίου

(Expert in Ερατεινής)
 
Να σημειωθεί, πως το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης κατέκτησε και φέτος την 1η θέση στην Ελλάδα, ως το κέντρο με τους περισσότερους μαθητές που προκρίθηκαν στους 100 καλύτερους στην Ελλάδα. Δηλαδή από τους 100 καλύτερους στην Ελλάδα οι 19 ανήκαν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης. Επιπλέον, έχει 16 Πανελλήνιες βραβεύσεις και 1 παγκόσμια διάκριση.  

Άπαντες αφού συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες και τα εξεταστικά κέντρα, τόνισαν τη σημασία της κατοχής διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Τελικό του Microsoft Office Specialist.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα και μοιράστηκαν βεβαιώσεις

Με εκτίμηση,

Καργάκου Εύη

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2