Επιτυχημένοι οι Αγώνες Jet Sport στο Γύθειο!Photos

Ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές έζησαν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουλίου στο Γύθειο, κατά τη διάρκεια του 2ου Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Sport, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πόλη.

18 διαγωνιζόμενοι με τόπο δράσης και ορμητήριο το λιμάνι του Γυθείου μάγεψαν με τις ικανότητες και την επιδεξιότητά τους, τους θεατές, μικρούς και μεγάλους, που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Οι αθλητές του θαλάσσιου μηχανοκίνητου σπορ που βρέθηκαν στο Γύθειο με διακρίσεις στον ελληνικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο υδάτινο στίβο, έχουν ως στόχο, με όπλο τους την πείρα , τη γνώση και την διάθεση να το διαδώσουν ακόμα περισσότερο στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του ευ αγωνίζεσθαι.
Ήταν μία αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε χάρη στη συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης και συγκεκριμένα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού  και του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας, που βοήθησε ουσιαστικά στο οργανωτικό κομμάτι. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στο λιμεναρχείο Γυθείου που φρόντισε και αυτό από την πλευρά του για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
{gallery}aesp{/gallery}