Συνέντευξη τουΣτ.Αργειτάκου στον fly fm 89.7

argeitakos_3

“Ο Φούρκας ικανοποιείται όταν δε γίνονται έργα στη Σπάρτη”

Τη δική του απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο τέως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Φούρκας, έδωσε σήμερα μέσα από τη συχνότητα του fly 89.7 ο δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Αργειτάκος.

Αρχικά, ο δήμαρχος Σπάρτης τόνισε ότι κάθε άνθρωπος οφείλει να έχει αξιοπρέπεια και όχι μικροψυχία όταν αναλαμβάνει ένα αξίωμα, αλλά και όταν αποφασίζει να ιδιωτεύσει. Σχετικά με τη “βρεγμένη φωτοβολίδα” που χρησιμοποίησε ο Κώστας Φούρκας για να χαρακτηρίσει την αντιμετώπιση του ζητήματος του αεροδρομίου από τη δημοτική αρχή, ο κύριος Αργειτάκος ουσιαστικά επέστρεψε το χαρακτηρισμό δηλώνοντας ότι φούσκα ήταν η προμελέτη για το Νέο Μουσείο Σπάρτης, με την οποία ο τέως Νομάρχης Λακωνίας εξαπάτησε τους Λάκωνες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του κυρίου Αργειτάκου στον fly
{saudioplayer}argeitakosaerodromioa.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο δήμαρχος Σπάρτης αναφέρθηκε σε ένα έγγραφο με ημερομηνία 11/12/2012 στο οποίο δηλώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ότι ουδεμία μελέτη που έχει εκπονηθεί στα όρια του Δήμου Σπάρτης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας έχει ωριμάσει. Με την αναφορά του σε αυτό το έγγραφο ο κύριος Αργειτάκος θέλησε να απαντήσει στον Κώστα Φούρκα, υπογραμμίζοντας ότι εξαπάτησε για 8 χρόνια τους πολίτες του νομού, αρκούμενος σε εξαγγελίες δίχως να προχωράει τα έργα.

Ακούστε τη συνέχεια της συνέντευξης του δημάρχου Σπάρτης στον fly
{saudioplayer}argeitakosaerodromiob.mp3{/saudioplayer}

Ο κύριος Αργειτάκος απάντησε και σε όσα αναφέρει ο κύριος Φούρκας για τα έργα που δεν έχουν γίνει στη Σπάρτη, τονίζοντας ότι ο τέως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ικανοποιείται όταν δε γίνονται έργα. Υπογράμμισε δε ότι “γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και ελπίζει ότι αυτός που θα γελάσει τελευταίος θα είναι ο λαός της Σπάρτης”.
{saudioplayer}argeitakosergasparti.mp3{/saudioplayer}

Τέλος, ο κύριος Αργειτάκος απάντησε σε ερώτηση του Χάρη Βασιλάκου σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του ΑΤΕΙ Καλαμάτας να προτείνει στο Υπουργείο Παιδείας τη μεταφορά του ΤΕΙ Σπάρτης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ακούστε τι δήλωσε ο δήμαρχος Σπάρτης για το ΤΕΙ
{saudioplayer}argeitakosteidecember.mp3{/saudioplayer}

Ακούστε και διαβάστε τη σχετική συνέντευξη του Κώστα Φούρκα στον fly

https://flynews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8435: