Τ.Κανελλοπούλου στον FLY για τη Σπάρτη: “Τι πόλη είναι αυτή; Μιλάμε για την απόλυτη τελμάτωση! Οι τελευταίοι είμαστε;”

Για το θέμα του ΤΕΙ Σπάρτης μίλησε σήμερα, στον αέρα του FLY 89.7, η κυρία Τασία Κανελλοπούλου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παράγοντες εκτός Σπάρτης έχουν συμμετοχή στις εξελίξεις, τονίζοντας μάλιστα ότι το πρόβλημα είναι μακροχρόνιο,

αλλά δεν αντιμετωπίστηκε με την πρέπουσα αποφασιστικότητα, τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι το τμήμα της Σπάρτης βρίσκεται εδώ και καιρό στη black list. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι μία επιστολή δεν είναι αρκετή ως αντίδραση, μιας και πλεον η Λακωνία έρχεται προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η κυρία Κανελλοπούλου καταπιάστηκε και με τα υπόλοιπα ζητήματα που λιμνάζουν στο νομό Λακωνίας, αναφέροντας το Μουσείο της Σπάρτης, τη γέφυρα του Ευρώτα και πολλά ακόμα, κάνοντας λόγο για απόλυτη τελμάτωση, διερωτώμενη παράλληλα “τι πόλη είναι αυτή; Τι είμαστε; Οι τελευταίοι;”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στρέψει τα … βέλη της προς τους τοπικούς άρχοντες, οι οποίοι έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα την ανάπτυξη του νομού, υπογραμμίζοντας όμως ότι είναι ευθύνη των πολιτών να επιλέγουν την ώρα της κρίσης τους ηγέτες που μπορούν να διεκδικήσουν μία καλύτερη Λακωνία.

{youtube}7ckImqHHdiM{/youtube}