“Η Ελλάδα έχει γίνει αποθήκη προσφύγων! Καθημερινά καταφτάνουν ορδες μεταναστών”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύκροτο ζήτημα των προσφύγων που εισρέουν μαζικά, τις τελευταίες ημέρες, στην Ελλάδα.

Ο κύριος Χαρέλας αποκάλυψε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι καθημερινά η χώρα δέχεται ορδές μεταναστών και με υπηρεσιακά σημειώματα τους αφήνει ελεύθερους για 6 μήνες. Όπως ανέφερε, οι εν λόγω πρόσφυγες προέρχονται κυρίως από το Πακιστάν, τη Συρία, τη Σομαλία και το Μπαγκλαντές.

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η χώρα δεν έχει τις απαιτούμενες δομές να υποδεχτεί τους μετανάστες κι έτσι είναι λογικό εκείνοι να κοιμούνται σε παγκάκια, εκτιμώντας παράλληλα ότι το κύμα προσφύγων δεν θα περιοριστεί στην Αθήνα, αλλά θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, ο κύριος Χαρέλας εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση διαιωνίζει και διογκώνει το πρόβλημα με τους χειρισμούς της και δίνει την εντύπωση ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι και αποθήκη μεταναστών, μιας και κανένας από αυτούς δεν φεύγει για την Ευρώπη, αλλά παραμένει στη χώρα μας.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Π.Χαρέλα στον FLY

{youtube}dUbMfwBk5lg{/youtube}