Ο Λ.Γρηγοράκος στον FLY: “Αν πρόκειται για το καλό του τόπου, γιατί να μη συνεργαστούμε με το ΣΥΡΙΖΑ;”

– Κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη σημαία και την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ

– Εκλογή ΠτΔ: Δεν είμαι σίγουρος για τους 180 βουλευτές

– Πρόωρες Εκλογές: “Αν θέλεις ειρήνη, προετοίμαζε πόλεμο”

– Να ρίξει τους τόνους ο Γιώργος Παπανδρέου

– Γιατί όχι συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, αν πρόκειται για το καλό του τόπου;

Στον αέρα του FLY, μίλησε, σήμερα το πρωί, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος καταπιάστηκε με τις πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά, χαρακτήρισε μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι κάποιοι δημόσιοι άνδρες δεν σεβάστηκαν την ιδεολογία και τη σημαία του κόμματος. Πρόσθεσε δε, ότι είναι καιρός το ΠΑΣΟΚ να βρει την ταυτότητά του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κύριος Γρηγοράκος απάντησε στον FLY χαρακτηριστικά “αν θέλεις ειρήνη, προετοίμαζε πόλεμο” και εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι σίγουρος για τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ωστόσο, ο βουλευτής Λακωνίας δήλωσε στο Χάρη Βασιλάκο ότι η εκλογή προέδρου δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τις εξελίξεις.

Ακολούθως, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου να ρίξει τους τόνους, μιας και το κόμμα ουσιαστικά εφαρμόζει όσα το έβαλε ο ίδιος να εφαρμόσει, βάζοντας τη χώρα στο μνημόνιο.

Όσον αφορά τις φήμες περί συνεργασίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Γρηγοράκος απάντησε ότι δεν έχει συζητηθεί αυτό το σενάριο, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο εκδεχόμενο, αν πρόκειται για το καλό του τόπου.

Τέλος, ο κύριος Γρηγοράκος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια αναβάθμισης των δομών υγείας του νομού Λακωνίας με δεσπόζοντα έργα την ενίσχυση των Νοσοκομείων Σπάρτης – Μολάων, την αναδιοργάνωση του Κ.Υ Καστορείου, καθώς και το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στη Σπάρτη.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κυρίου Γρηγοράκου, στον FLY 89.7

{youtube}aim9_m6_8Y0{/youtube}