Συνέντευξη ποταμός Λ.Γρηγοράκου στον fly 89.7

Στον αέρα του fly 89.7 και την ιστοσελίδα flynews.gr μίλησε σήμερα ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, σχετικά με το θέμα των επερχόμενων εκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε αναγκαίο κακό της δημοκρατίας!

Συγχρόνως, τόνισε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας διαχειρίστηκε την εξουσία επιφανειακά και δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα με βάθος, καθώς έπρεπε να “χαϊδεύει” τους συνδικαλιστές!

Ακούστε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

{saudioplayer}grigorakoseklogess.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κύριος Γρηγοράκος απάντησε σε σχετική ερώτηση του Χάρη Βασιλάκου για τη διαφαινόμενη είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας φοβική τη συγκεκριμένη επιλογή, ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί ότι θα είναι από αυτούς που θα καταδικάσουν όσα έφερε στο φως ο Πάνος Καμμένος για την οικογένεια Παπανδρέου, εάν φυσικά αποδειχθούν αληθινά!
Ο κύριος Γρηγοράκος έστρεψε τα βέλη του και προς τον κύριο Ραγκούση, όσον αφορά στην αντίδρασή του στη χθεσινή τροπολογία περί χρηματοδότησης των κομμάτων. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι η στάση του τέως υπουργού συνίσταται σε πολιτικό παιχνίδι για το θεαθήναι, αφού ο ίδιος είχε στο σχεδιασμό του από πέρυσι σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο δεν έφερε στη Βουλή.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε σχετικά στον fly:

{saudioplayer}grigorakosxrisiavgi.mp3{/saudioplayer}

Τέλος, ο βουλευτής Λακωνίας αποκάλυψε στον fly ότι αν έμενε το σύστημα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ ο ίδιος ίσως να μη συμμετείχε στις εκλογές, ενώ έκλεισε τη συνέντευξή του δηλώνοντας ότι η ηγετική ομάδα του Γ.Παπανδρέου ήταν ό,τι χειρότερο πέρασε από τα πολιτικά χρονικά της χώρας!    

Λεωνίδας Γρηγοράκος – μέρος τρίτο:
{saudioplayer}grigorakospapandreou.mp3{/saudioplayer}