“Κάρφωσε” ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατία στον FLY ο Λ.Γρηγοράκος!

– “Φασιστική πράξη η βία των τελευταίων ημερών”
– “Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ”
– “Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί πολιτικό θέμα για ίδιον όφελος”
– Τι θα γίνει με το ΤΕΙ Σπάρτης
– Θα διεκδικήσει το Δήμο Σπάρτης στις επόμενες εκλογές;

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στον FLY 89.7 και το Λεωνίδα Καρβουνιάρη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λακωνίας, κος Γρηγοράκος. Αρχικά ο κύριος Γρηγοράκος κλήθηκε κατόπιν σχετικής ερώτησης να σχολιάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώνονται μαζικά τις τελευταίες ημέρες. Ο βουλευτής Λακωνίας ανέφερε ότι τα γεγονότα αυτά αποτελούν μία κακή στιγμή για τη χώρα μας, την οποία και δυσφημούν στο εξωτερικό. Συγχρόνως, αναγνώρισε ως θεμιτή την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά καταδίκασε τη βία χαρακτηρίζοντάς τη τραγική και φασιστική πράξη.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε στον FLY o Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών

{saudioplayer}grigorakosvianew.mp3{/saudioplayer}  

Στη συνέχεια o αντιπρόεδρος της Βουλής σχολιάσε την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ τονίζοντας ότι στο Γιώργο Παπακωνσταντίνου υπήρχαν ενδείξεις και ως εκ τούτου είναι λογικό να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Αντίθετα, στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για επιλήψιμες πράξεις. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος έστρεψε τα βέλη του προς το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιθυμεί να δημιουργήσει πολιτικό θέμα και να πλήξει το ΠΑΣΟΚ, για πολιτικό όφελος. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως ανέφερε ο βουλευτής Λακωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δε βάζει στο κάδρο των ευθυνών και το Γιώργο Παπανδρέου. Ωστόσο, ο κύριος Γρηγοράκος αναγνώρισε τις πολιτικές ευθύνες και τις παραλείψεις στους χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά υπογράμμισε και πάλι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε φέρει ποινικές ευθύνες. Συνάμα, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα πέσει πολύ γέλιο όταν βγει στο φως η αλήθεια και κάλεσε τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη να αποκαλύψει πού βρήκε τη λίστα, μιας και είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποία ανήκει, αλλά και το πάθος του απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ακούστε εδώ τα δύο μέρη των όσων δήλωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τη λίστα Λαγκάρντ.

{saudioplayer}grigorakosstikakia.mp3{/saudioplayer}

{saudioplayer}grigorakosstikakib.mp3{/saudioplayer}

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στον FLY ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρθηκε σε θέματα τοπικής φύσης. Αρχικά, αναφορικά με την ενοποίηση των νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων, ο ίδιος τόνισε ότι είχε τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις των υπουργών Λοβέρδου (κατά το παρελθόν) και Σαλμά, ότι τα νοσοκομεία θα διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους και δε θα ενοποιηθούν. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να μην οριστικοποιηθεί η απόφαση αυτή.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα

{saudioplayer}grigorakosenosinosokomeiwn.mp3{/saudioplayer}

Σχετικά με τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λακωνίας, ο κύριος Γρηγοράκος ανέφερε ότι έχει λάβει την υπόσχεση από τους κυρίους Αρβανιτόπουλο και Παπαθεοδώρου ότι δε θα πειραχθούν τα τμήματα της Σπάρτης.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης Γρηγοράκου στον FLY

{saudioplayer}grigorakosteiexelixi.mp3{/saudioplayer}

Τέλος, σχετικά με το πολιτικό του μέλλον και τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε στον FLY ότι η πολιτική του σταδιοδρομία ολοκληρώνεται εντός Βουλής. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο χώρο της Υγείας, να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και να ασχοληθεί με την οικογένειά του, υπογραμμίζοντας ότι ένας πολιτικός πρέπει να αναγνωρίζει πότε ολοκληρώνεται ο κύκλος του στο χώρο.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα

{saudioplayer}grigorakospolitikomellon.mp3{/saudioplayer}