Χριστούγεννα στον FLY 89.7 με μουσική και δώρα! (Photos)

Μία άκρως Χριστουγεννιάτικη και εορταστική εκπομπή είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν οι ακροατές του fly 89.7 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου! Ο Τάκης Καρβουνιάρης και ο Χάρης Βασιλάκος ετοίμασαν μία τρίωρη εκπομπή με τα καλύτερα ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια του 2012, με πολλά δώρα και live ερμηνείες!

Στο στούντιο του fly βρέθηκαν και ερμήνευσαν ζωντανά λαϊκές επιτυχίες ο Σπύρος Καππάκος, ο Ηλίας Καππάκος, η Ειρήνη Χριστοφυλάκη, ο Γιώργος Ζήτσας και ο Γιάννης Βενιζελάκος. Ακούστε παρακάτω τα μουσικά αποσπάσματα:

{saudioplayer}kapakosxaravgi.mp3{/saudioplayer}

{saudioplayer}kapakosxristofilakiaeroplanothaparw.mp3{/saudioplayer}

{saudioplayer}kapakosxristofilakideleskouventa.mp3{/saudioplayer}

Στο στούντιο του fly βρέθηκε και το συγκρότημα Μείζονες, τα μέλη του οποίου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική και εάν κρίνουμε από τα τηλεφωνήματα του κόσμου, έχουν μέλλον στα μουσικά πράγματα!

Ακούστε το μουσικό απόσπασμα από τη live ερμηνεία του Βασίλη Νικολόπουλου, του Παναγιώτη Φωτόπουλου και της Άρτεμις Μπόικου.

{saudioplayer}nikolopoulosvasilis.mp3{/saudioplayer}

Τα δώρα που κέρδισαν οι τυχεροι ακροατές του fly ήταν ένας μήνας δωρεάν γυμναστικής στο Γυμναστήριο OXYGEN (Θοδωρής Σουμάκης), 3 Συλλογές των 10 DVD Ευρωπαϊκού, Αμερικανικου και Κλασικού Κινηματογράφου από το Videorama (Κωνσταντίνος Νικολόπουλος – Αναστασία Κωνσταντοπούλου – Κουνέλη Βασιλική), 1 Μπουκάλι στο Event Cafe στον Πεζόδρομο Κλεομβρότου (Χρυσαφένια Καραμαδούκη Ρίτσου), ένα σίδερο Nowman (Κυριακάκη Ματίνα) κι ένα DVD Telefunken (Ζαχαρακοπούλου Γεωργία) προσφορά του Mega Electrics Γιάννης Φουντάς στην οδό Βρασίδου 108, μία συσκευή USB (Περεντέσης Σταύρος) προσφορά του Multirama στη Σπάρτη, ένα μπουκάλι κρασί και μία ποικιλία 2 ατόμων προσφορά του Cafe Dstijl κι ένα μπουκάλι στο Κέντρο Διασκεδάσεως ΑΜΙ στη Μαγούλα (Παπαδάκος Γιάννης).  

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 7 – 10 το βράδυ

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
{gallery}kappakeoi{/gallery}