Επιτυχημένη η φιλανθρωπική εκδήλωση του FLY!

 Όλοι μαζί μπορούμε!

Άκρως επιτυχημένα κύλησε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο FLY, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας,

Ο Δήμος Σπάρτης, η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας “Υποστήριξη της κοινωνικής οικονομίας”, το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης και ο Ελλάδα TV με σκοπό την προσφορά και συγκέντρωση υλικών αγαθών για τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην εξαιρετική αίθουσα των Ποιητών – Νικηφόρου Βρεττάκου & Γιάννη Ρίτσου, στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Από τις 16.00 έως τις 22.00 πλήθος Λακώνων έδωσε το σύνθημα της αλληλεγγύης και συνέρρεε μαζικά, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των διοργανωτών και αποδεικνύοντας τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους.

Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης κατάφερε να ντύσει μουσικά την εκδήλωση αποδεικνύοντας την ποιότητα των σπουδών που παρέχει στους μαθητές του και αναδεικνύοντας την αξία των μουσικών καθηγητών του. Στο χώρο του Διοικητηρίου παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κυρία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κύριος Πουλοκέφαλος, ο δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Αργειτάκος, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, κύριος Μακρής και η βουλευτής Λακωνίας, κυρία Πατριανάκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε αγγίζει τα 1536 ευρώ, ενώ η αξία των τροφίμων και των ρούχων που θα διατεθούν στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως ξεπερνάει τα 6.000 ευρώ.

Ο FLY ανέλαβε εδώ και καιρό το δύσκολο έργο να επικοινωνήσει το μήνυμα της αλληλεγγύης στους ακροατές του και κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου η προβολή της εκδήλωσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ευχή όλων είναι η βοήθεια και η στήριξη στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να αποκτήσουν διαχρονικό χαρακτήρα και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Συγχαρητήρια σε όλους!

{gallery}agapi{/gallery}