Ο flyαρος ξαναχτυπά!

*Άκουσα το Λεωνίδα Γρηγοράκο να παθαίνει την πλάκα του όταν άκουσε ότι το ποσό που επιχορήγησε ο Δήμος Σπάρτης στη Γιορτή Ελιάς για το 2011 ήταν 100.000 ευρώ, χαρακτηρίζοντάς το άκρως υπερβολικό!

*Άκουσα το Δημήτρη Νικόλαρο να “καρφώνει” το Θόδωρο Σμυρνιό, λέγοντας ότι ήταν ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που δε μίλαγε  στα πολύωρα δημοτικά συμβούλια!

*Άκουσα το Δεύτερο καρφί στο Θόδωρο Σμυρνιό που έριξε ο Δημήτρης Νικόλαρος μιλώντας στον fly όταν αποκάλυψε ότι ήταν ο μόνος που όταν ερχόταν στο δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια στην ΑΕ Σπάρτης, “πεταγόταν από την καρέκλα του, σαν κάτι να τον τσίμπαγε και φώναζε -όχι, όχι χρήματα στην ΑΕ Σπάρτης”.

*Άκουσα την προσπάθειά του για τη βελτίωση των Δομών Υγείας στο νομό μας υπογράμμισε σε δήλωσή του στον fly ο κύριος Νικόλαος Κουφός υπό τη διοίκηση του οποίου θα τελούν στο εξής τα νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.  

*Άκουσα ότι χαρακτήρισε τοπικό πανηγύρι τη Γιορτή Ελιάς και Λαδιού ο Κωνσταντίνος Φούρκας σε συνέντευξή του στον fly! Πρόσθεσε ότι για να συνεχιστεί ο θεσμός αυτός πρέπει μεν να συνεχιστεί αλλά επιβάλλεται να ανανεωθεί, λέγοντας ότι “στην ουσία διαφημίζουμε τη λακωνική ελιά στους Λάκωνες”!

*Είδα τον Κωστα Φούρκα στο στούντιο του fly να ρίχνει ένα καρφί (ΚΑΡΦΑΡΑ) για τα 5000 ευρώ που έδωσε ο Δήμος για την ηχητική κάλυψη εκδήλωσης στην πλατεία!

*ΥΓ 1. Ο Flyαρος μεταδίδει όσα λέγονται και ακούγονται στην κοινωνία της Σπάρτης, αλλά και το μικρόφωνο του fly! Όσοι στεναχωριούνται από όσα λέει -αν δεν είναι αλήθεια- ας μη δίνουν σημασία! Αν είναι αλήθεια, περαστικά μας!
*ΥΓ 2. Ο Flyαρος λέει πάντα την αλήθεια και στηρίζεται σε ντοκουμέντα!