Λεωνίδας Γλυκόβρυσης – ΑΕ Σπάρτη:Σήμερα στις 16:00 στονFLY!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ FLY FM 89.7 & FLYNEWS.GR!

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ στην Α’ Κατηγορία Λακωνίας είναι γεγονός! Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 16.00, ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, την ΑΕ Σπάρτη, σε ένα ματς από το οποίο θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα..

για την πορεία των δύο ομάδων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Ανούσος, Γουρδομιχάλης και Ξανθάκος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κύριος Σπύρος Παπαδάκος.

Για το μεγάλο ντέρμπυ μίλησαν σήμερα στον αέρα του FLY οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Δημήτρης Μανιατάκος και Δημήτρης Νικόλαρος. Ο πρόεδρος του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης τόνισε στον FLY ότι η ομάδα του είναι ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμη για τη νίκη, ενώ παραδέχτηκε ότι στόχος του είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ο κύριος Μανιατάκος υπογράμμισε στον FLY ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του εκτός από τη νίκη, ωστόσο ανέφερε πως τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον έχει η ΑΕ Σπάρτης, η οποία έχει 4 – 5 καλές μονάδες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Βέβαια, όπως δήλωσε ο Μολαϊκός και ο Ολυμπιακός Γυθείου, οι έτεροι διεκδικητές του τίτλου, είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά από την ΑΕ Σπάρτη.

Ακούστε εδώ όσα δήλωσε ο κύριος Μανιατάκος στον FLY 89.7

{youtube}_ecw1LYSN34{/youtube}

Τη δική του άποψη για το ντέρμπυ της Κυριακής με το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης έδωσε μέσα από τη συχνότητα του FLY, ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα της ΑΕ Σπάρτης.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Νικόλαρου στον FLY 89.7

{youtube}i8jQhizrU00{/youtube}

Οι δύο ομάδες, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπυ, εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις

Λεωνίδας Γλυκόβρυσης
ΤΗΝ  ΚΥΡΙΚΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 4:00 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ θα διεξαχθεί ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος “ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ” – Ενισχύστε  την ομάδα μας με την παρουσίας στο γήπεδο.

ΑΕ Σπάρτη
H AE Σπάρτη ενημερώνει τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας ότι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, δύο ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ  των ομάδων Α.Ε. Σπάρτης – Γλυκόβρυσης που θα γίνει στο Βλαχιώτη, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει κράτηση στα παρακάτω τηλέφωνα. Τιμή εισιτηρίου 3€. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27310 82255 και 6945545141

Συντονιστείτε την Κυριακή στις 16.00, στον FLY 89.7, για την εκπομπή ο FLY FM στα Γήπεδα με το Δημήτρη Ψυχογιό! Live score από την ενημερωτική ιστοσελίδα www.flynews.gr. Ζωντανή μετάδοση του μεγάλου ντέρμπυ ανάμεσα στο Λεωνίδα Γλυκόβρυση και την ΑΕ Σπάρτη, από το Δημήτρη Κοτσάμπαση.