Ο μάγος Σανκάρα στο Cine Center με την υποστήριξη του fly

Ο Μάγος Σανκάρα γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη .Στην συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.

{gallery}1234{/gallery}
Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα.
Στην συνέχεια η προτάσεις διαδέχονται η μια την άλλη.
Αρχής γενομένης το 2002 όπου εμφανίζεται στην εκπομπή του Star   “100% Νύχτες Κωμωδίας“  και καταφέρνει να παντρέψει το stand up comedy με μαγικά κόλπα.
Δυο χρόνια μετά το φθινόπωρο του 2004 συνεργάζεται με τον Νότη Σφακιανάκη στο κέντρο ΄Εναστρον΄. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων ο Σανκάρα κάθε βράδυ στο τέλος του προγράμματος εξαφανίζει από την σκηνή τον Σφακιανάκη. Η συνεργασία αυτή θα διαρκέσει 4 συνεχόμενες σεζόν σε Αθήνα και Θεσ/κη.
 Τον χειμώνα του 2005 γνωρίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συμμετέχει στο βραδινό σόου του Mega  ΄΄Πολύ την Κυριακή΄΄.         Επικίνδυνη απόδραση, εξαφάνιση αυτοκινήτου, κόψιμο στην μέση και θαμμένος-ζωντανός είναι μερικά από τα προγράμματα του Σανκάρα που γίνονται σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση σε μια εκπομπή που έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση.
Το 2006 βραβεύεται από την ακαδημία Ελλήνων ταχυδακτυλουργών  ως ο καλύτερος μάγος.
Το καλοκαίρι του 2007 συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή και συμμετέχει στην παράσταση ΄΄Γελών Λαβέ΄΄στο θέατρο Δελφινάριο.
Τον χειμώνα του 2008 ο Σανκάρα γίνεται ο πρώτος Έλληνας μάγος που εμφανίζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με δική του παράσταση ,και στη συνέχεια το καλοκαίρι του ίδιου έτους περιοδεύει σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα.
Το 2009 συμμετέχει στο βραδυνό σόου του Αντ1 ΄΄Ο Διάδοχος του Uri Geller΄΄.
Τον χειμώνα του 2010 βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο Κέντρο Teatro καθώς επίσης και στην παιδική παράσταση του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ΄΄Κυριακή με τον Μπαμπά΄΄.
Το καλοκαίρι του 2010 συνεχίζει την περιοδεία του και αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Έλλάδα έχεις ταλέντο΄΄ του ΑΝΤ1 για φιλανθρώπικό σκοπό και συγκεκριμένα αν ο Σανκάρα κερδίσει το χρηματικό ποσό θα πάει στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Πειραιά.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 
Dreams and Illusions είναι ο τίτλος της 2ωρης παράστασης του Σανκάρα ακριβώς γιατί τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής χαρίζοντας στους θεατές τέτοια συγκίνηση και συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται άν δεν το βιώσεις προσωπικά.
Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έξυπνα κόλπα, μαγεία, χιούμορ, όμορφα κορίτσια, ατμοσφαιρική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής παράστασης.
Ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων που συνδυάζεται ο χορός η μουσική και η κίνηση με την μαγεία το μυστήριο και την δράση διανθισμένα με την θεατρικότητα και τα κωμικά στοιχεία.
 Είναι σίγουρο πως αν αυτά που οι θεατές βλέπουν ζωντανά τα έβλεπαν από την τηλεόραση θα νόμιζαν ότι πρόκειται για ειδικά εφέ και κόλπα κάμερας .
 Πρόκειται για μία παράσταση μαγείας όπου το κοινό μπορεί και συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα.
Τα συστατικά είναι η διασκέδαση, το απροσδόκητο, ο κίνδυνος, η ομορφιά, ο ρυθμός, η δύναμη και το στυλ.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε στον fly ο μάγος Σανκάρα:

{saudioplayer}sankara.mp3{/saudioplayer}