94% η συμμετοχή στην απεργία σύμφωνα με την ΕΛΜΕ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας, χαιρετίζει την μεγάλη συμμετοχή των συν/φων στην πρώτη μέρα της απεργιακής μας κινητοποίησης 94% συνεχίζουμε ενωτικά αγωνιστικά.

Δράσεις που αποφασίστηκαν μετά το τέλος της πρώτης απεργιακής μέρας

ü      Τρίτη 17/9: Το πρωί απεργοί καθηγητές έξω από τα σχολεία . Στις 9:00 μ.μ. συνάντηση έξω από τα σχολικά συγκροτήματα στη Γυθείου. Περιοδεία μελών του ΔΣ και τις απεργιακής επιτροπής σε εργασιακούς χώρους Δήμο, Περιφέρεια ,Νοσοκομείο ,ΔΟΥ για ενημέρωση των εργαζόμενων για την απεργία των εκπαιδευτικών και κάλεσμα τους στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ 18/9 και19/9.

ü      Τετάρτη18/9 Απεργιακή συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ 10:00π.μ. στο πάρκο του ΟΤΕ. Στις 11:00 π.μ. συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων Στις 12:30μ.μ. κοινή ανοιχτή συνέλευση γονιών- μαθητών- εκπαιδευτικών για κλιμάκωση κινητοποιήσεων

Το βράδυ 8:30 στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρου στη Σπάρτη προβολή της ταινίας «Ταξησυνειδησία» σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης και το ΝΤ ΑΔΕΔΥ

ü      Πέμπτη 19/9: Στις 9:00 π.μ. συνάντηση έξω από τα σχολικά συγκροτήματα. Σε συνεργασία με τις ΕΛΜΕ τις Περιφέρειας κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Το απόγευμα ΓΣ της ΕΛΜΕ

Για την εβδομάδα που θα τρέχουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις (16-20/9)

Η οργάνωση περιφρούρησης της απεργίας.

ü    Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία

ü    Κανένα παιδί έξω από το σχολείο

ü    Όχι στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις

ü    Όχι στις υποχρεωτικές μετατάξεις

ü    Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους