52 προσαγωγές και 17 συλλήψεις στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας,

σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 277 άτομα, εκ των οποίων 225 ήταν ημεδαποί και 52 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 235 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 52 άτομα, από τα οποία 34 ήταν ημεδαποί και 18 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 17 άτομα.

Πιο αναλυτικά:
•Δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
•Δώδεκα ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
•Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
•Ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 47 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 4 παραβάσεις για κατάληψη πεζοδρομίου, μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας περιπτέρου, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια ρεύματος μήκους -40- μέτρων.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.