Χασισοφυτεία με 401 δενδρύλλια στη Μάνη! 2 συλλήψεις!

Μία ακόμα χασισοφυτεία εντοπίστηκε αυτή τη φορά στη Μάνη! Αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν, βρήκαν σε αγροτική περιοχή της Ανατολικής Μάνης μια φυτεία χασίς αποτελούμενη από 401 δενδρύλλια.

Για την καλλιέργεια της φυτείας συνελήφθη ένας 39χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 22χρονο Αλβανό που αναζητείται, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος επίσης κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Ανατολικής Μάνης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Γυθείου, ο 22χρονος να κινείται πεζός και να μεταφέρει ποσότητα χασίς βάρους δεκαπέντε κιλών. Ο νεαρός Αλβανός, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε το χασίς στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα με αυτοκίνητο ο 36χρονος, προκειμένου όπως προέκυψε, να παραλάβει τον 22χρονο, καθώς και την ανωτέρω ποσότητα χασίς, και συνελήφθη. Ακολούθως, στην ίδια περιοχή και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς η φυτεία με τα 401 δενδρύλλια χασίς, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακόμη, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,6 κιλά χασίς. Όπως προέκυψε, την φυτεία καλλιεργούσαν ο 22χρονος και ο 39χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς τους. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 80,1 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 62,5 γραμμαρίων.