Κόρινθος:Θανάσιμος τραυματισμός 40χρονου από τροχαίο

troxaio1flynewsΕπίσης πολλές συλλήψεις για παράνομες πράξεις!

Συνελήφθη, χθες (1.3.2014) το απόγευμα, στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας  40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και πέντε  δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά,

τα οποία κατασχέθηκαν.
Σήμερα (2.3.2014) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 151,100 χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (προστατευτικό στηθαίο), εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 40χρονου, καθώς και τον θανάσιμο τραυματισμό 55χρονου ημεδαπού, επιβάτη του οχήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (1.3.2014) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και την χρήση σωματικής βίας, προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.