Παράνομες χρεώσεις 4 δισ. από τον ΟΑΕΕ καταγγέλλει ο Γ.Φλωράς

oaee-flynews.grΓια τις παράνομες -όπως τις χαρακτηρίζει- χρεώσεις 4 δισ. ευρώ του ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους του, μίλησε σήμερα στον αέρα του FLY 89.7 ο κύριος Γιώργος Φλωρός, μέλοςτου ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο κύριος Φλωράς ανέφερε στην πρωινή ζώνη του σταθμού ότι για πρώτη φορά συντάχθηκε Γνωμοδότηση από τον έγκριτο Συνταγματολόγο, Αντώνη Μανιτάκη, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Νομικό κ. Ακρίτα Καϊδατζή για δυο ζητήματα που αφορούν 750.000 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ: Το ύψος της εισφοράς που καταβάλουν οι ασφαλισμένοι και τη μη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους ασφαλισμένους οφείλουν.

Σύμφωνα με τον κύριο Φλωρά, τα συμπεράσματα στην 28 σελίδων Γνωμοδότηση είναι συγκλονιστικά και είναι αυτονόητο ότι αφορούν και όλα τα άλλα ομοειδή Ταμεία όπως το ΕΤΑΑ, μιας και 1) το Υπουργείο Εργασίας όφειλε να έχει μειώσει τις εισφορές του ΟΑΕΕ από το 2009 και μετά με δεδομένη την καταρράκωση των εισοδημάτων και 2) είναι απολύτως παράνομη η διακοπή της παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που οφείλουν εισφορές.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Φλωρά στον FLY 89.7

{youtube}5SKvlPv9Xgs{/youtube}