30 χρόνια ζωής του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά

Το έτος που διανύουμε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής, δημιουργικής πορείας και αδιάλειπτης παρουσίας στον οικισμό του Καραβά, καθώς και στα  τοπικά πολιτιστικά δρώμενα της Σπάρτης και της Λακωνίας.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει τετραήμερο επετειακών εκδηλώσεων από τις 22 έως τις 25 Αύγουστου, ώστε ευχόμενοι ανάλογη συνέχεια να γιορτάσουμε με μέλη και φίλους τα γενέθλιά μας. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
*Τελετή έναρξης – Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας: «Καραβάς και Πολιτιστικός Σύλλογος» (η έκθεση θα διαρκέσει από 22 έως 25 Αυγούστου, παράλληλα με τις λοιπές εκδηλώσεις)
20.00 – Πλατεία Καραβά

*Βραδιά θερινού κινηματογράφου: «οι ασπρόμαυροι ήρωες επιστρέφουν!»
21.00 – Πλατεία Καραβά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
*Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας: Μεικτή Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά – Παλαίμαχοι Σπάρτης
19.30 – Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Αγ. Ιωάννη

*Βραδιά Νεολαίας σε ροκ ήχους με τους “GILT”
22.30 – Πλατεία Καραβά

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
*Ρεμπέτικη Βραδιά με τους Λάκωνες καλλιτέχνες: Θοδωρή Σκάγκο (μπουζούκι), Γιώργο Σκιαδά (Κιθάρα), Γιάννη Βούκλιζα (κοντραμπάσο) και Βίκυ Σκάγκου (τραγούδι)
21.30 – Πλατεία Καραβά

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
*Επιμνημόσυνη Δέηση για τα εκλιπόντα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά
09.45 –  Ενοριακός Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Καραβά

* 5η Παιδική Γιορτή Καραβά, αθλοπαιδιές, παράσταση θεάτρου σκιών από το θίασο του Λάκωνα καλλιτέχνη Ηλία Καρελλά, παράσταση μαριονέτας από τον Ιταλό καλλιτέχνη Francisco Brito και το θίασο του
19.00 – Πλατεία Καραβά

Η επιλογή των εκδηλώσεών μας έγινε με γνώμονα την παράδοση και τον πολιτισμό, καθώς και με σεβασμό στο παρελθόν και εναπόθεση ελπίδας στο μέλλον, προσπαθώντας αφ’ ενός να παρουσιάσουμε το έργο του Συλλόγου μας και αφ’ ετέρου να προσφέρουμε στους κατοίκους κι επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης ποιοτικές εκδηλώσεις καλύπτοντας κάθε ηλικιακό φάσμα και ποικίλες προτιμήσεις.
Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε δίπλα μας τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σπάρτης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης και το Δήμο Σπάρτης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμότατα.
Από 22 έως 25 Αυγούστου σας περιμένουμε στον Καραβά Δ. Σπάρτης για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια του Συλλόγου μας… Γιατί εδώ θα χτυπά δυνατά η καρδιά του Πολιτισμού! Ακούστε την…
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας e-karavas.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑ
1983 – 2013