Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στην Κορινθία

astunomia3-flynewsΣυνελήφθησαν τέσσερις  ημεδαποί ΡΟΜΑ, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τρεις  περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες στο Βραχάτι και στο Βέλο Κορινθίας,

ενώ για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, τέσσερις  ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 31, 25, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, ο οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο Βραχάτι Κορινθίας, οι ανωτέρω, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής,  αφαίρεσαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, εντοπίστηκαν στον κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και συνελήφθησαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι ανωτέρω, την 16-8-2013 και την 18-8-2013, στο Βέλο και στο Βραχάτι Κορινθίας αντίστοιχα, είχαν διαπράξει ακόμα δύο  διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, όπου είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, κοσμήματα και χρήματα.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.