Αθλητικές Ειδήσεις Πελοποννήσου 29ης Νοεμβρίου

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Λακωνικός αντιμετωπίζει τον Ακάδημο, η ΑΕ Σπάρτης δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στους Δρομείς, ενώ ο Σπαρτιατικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Αναγέννηση.

Εισιτήρια για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, θα διατίθενται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου. Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών/Φοιτητικών/ Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10?. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια:15?.

Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αρκαδικού στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την ομάδα του ΟΦΗ

Διαψεύδει τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών ο Μίλτος Γκόφας, τονίζοντας ότι η Καλαμάτα θα ενισχυθεί μόνο με παίκτες καλύτερους των υπαρχόντων.

Ο Παναρκαδικός είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Μεσσηνιακός στο δρόμο για την παραμονή στη Γ’ εθνική.

Με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά την απίστευτη ανατροπή στους Γαργαλιάνους θα υποδεχτεί μεθαύριο ο Πάμισος την Ομόνοια.