Συνεχίζονται οι κλοπές και οι συλλήψεις για ναρκωτικά!

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

Επίσης, εντοπίστηκαν, σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τρία φυτά κάνναβης, ύψους από -2- μέτρα έως -2,5- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Συγχρόνως, συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 32χρονος , λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη του αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο ημεδαπού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και κατάστημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Συνάμα, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει δύο μηχανήματα έργων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. .     
                         
Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Στάδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα φυτά κάνναβης, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -45- γραμμαρίων, ένας τρίφτης κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης κ.α.).