Όργιο κλοπών και ναρκωτικών στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας ανήλικος ημεδαπός, γιατί προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπής

, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 59χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, αγροτικά προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Μεσσήνης, δύο ημεδαπές ηλικίας 22 και 30 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό, χρήματα.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας  46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε εξωτερικό χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,1 έως 1,6 μέτρα περίπου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία υπόθεση απάτης σε βάρος ιερέα, η οποία είχε γίνει την 3.2.2015 το πρωί, στον Πειραιά Αττικής. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 41χρονης ημεδαπής, για απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν άγνωστο συνεργό της.