Πελοπόννησος: Πλαστές πινακίδες, ναρκωτικά και πλαστογραφία!

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Μυκηνών – Νέας Τίρυνθας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας, ένας 56χρονος ημεδαπός,

γιατί οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε παρακείμενο εξωτερικό χώρο αυτής, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -7- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,2 έως 1,6 μέτρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου του ανωτέρω αλλοδαπού, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μάντσεστερ Αγγλίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα διαβατήριο Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.