Παραβατικότητας συνέχεια σε περιοχές της Περιφέρειας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 25/26.10.2014, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών υπηκόων Γεωργίας, δύο ανδρών ηλικίας 29 και 30, καθώς και δύο γυναικών, ηλικίας 25 και 30 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε συνέχεια του από 18.3.2015 ώρα 09.00’ Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας,  που αφορούσε την εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής σε οικία ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 21.7.2012, στο Κιάτο Κορινθίας, ανακοινώνεται ότι, όπως επιπλέον προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ο 19χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.6.2013  έως και την 18.6.2013, διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές σε οικίες, στο Διμηνιό και στο Κιάτο Κορινθίας.
Συνελήφθη, σήμερα (20.3.2015) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από όχημα 34χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ινδίας, ηλεκτρονική συσκευή η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (20.3.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξε ψυγείο που βρισκόταν εξωτερικά καταστήματος-ταβέρνας ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε οινοπνευματώδη ποτά και αναψυκτικά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.