Αποδράσεις, ναρκωτικά και κλοπές στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 25χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου,

για απόπειρα απόδρασης και διακεκριμένες φθορές.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν και μία 27χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, γιατί προσκομίζοντας σε αρμόδια υπάλληλο του Δήμου Κορινθίων έγγραφα-δικαιολογητικά, προσπάθησαν να την εξαπατήσουν, ώστε να βεβαιωθεί σε δημόσιο έγγραφο αναληθώς περιστατικό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για εισφορές.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, μία 36χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και -3- δισκία, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 14.9.2014, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, σε βάρος ενός 53χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο άγνωστων δραστών, οι οποίοι σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.