Ανοιχτή συγκέντρωση με κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη, για το 2015, Ανοιχτή Συγκέντρωση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, όπου το ΔΣ του συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος. Οι ανοιχτές συγκεντρώσεις είναι ένας καθιερωμένος θεσμός

στους κόλπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης και πραγματοποιούνται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, με στόχο τις συμμετοχικές διαδικασίες, την ανταλλαγή απόψεων και την καλλιέργεια διαλόγου για όλα τα θέματα που αφορούν το κυνήγι.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κ.Σ.Σπάρτης, κος Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχόμενος καλή χρονια στους ίδιους και την οικογένειά τους και στη συνέχεια προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και των δράσεων που υλοποίησε με επιτυχία ο σύλλογος. Ο πρόεδρος, κος Γ.Καρβουνιάρης, ολοκλήρωσε το λόγο του αναφερόμενος στις επικείμενες δραστηριότητες του συλλόγου, με πρώτη και κορυφαία τη διοργάνωση του χορού, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου και αναμένεται, όπως άλλωστε και τα δύο τελευταία χρόνια, να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς!

Για την ιστορία, οι τυχεροί, στους οποίους έπεσε το φλουρί της πίτας, ήταν ο Ηλίας Ανδριανός, Λεωνίδας Παπασπυριδάκος και η Γεωργία Κουτσοβίτη, που κέρδισαν μία πρόσκληση για το χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου.

Το ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη δεύτερη ανοιχτή συγκέντρωση, την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου.

{gallery}apitaksspartis{/gallery}