Τελικά ο Παπασταθόπουλος … παντρεύτηκε! (φωτό)

Τελέστηκε χθες ο γάμος του καλαματιανού διεθνή άσου Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την αγαπημένη του Ξανθίππη Σταμουλάκη στις 19.30 στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο «Cape Sounio»,

με κουμπάρο του ζευγαριού τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του Ιωάννα!Ο Μεσσήνιος άσος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του ενώ παρανυφάκι στο μυστήριο ήταν η κορούλα τους.

Πολλά, είχαν ακουστεί και είχαν γραφτεί για το αν…. τελικά θα γινόταν ο γάμος τους, λόγω της Εθνικής μας ομάδος και της πορείας της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο τελικά ο αποκλεισμός της Ελλάδος στα πέναλτι δεν έφερε… αναβολή.

Μέχρι και… ανέκδοτα είχαν κυκλοφορήσει μετά την ήττα της Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα, για την σύντροφο του Σωκράτη και την… πεθερά του και τον ρόλο τους στον αποκλεισμό.

Η Ξανθή, ήταν μαζί του στη Βραζιλία και σύμμαχός του σε όλη την προσπάθεια, ενώ και τα πεθερικά του Σωκράτη, είχαν συμφωνήσει να ακυρωθεί ο γάμος, «αν ήταν να προκριθεί η Εθνική μας και να κάνει λαμπρή πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

karfitsa.gr