Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Πελοπόννησο

psomiadisΣτην Πελοπόννησο θα μεταβεί τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στις 10.30 το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Κόρινθο όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την ίδια μέρα θα μεταβεί στο Ναύπλιο, όπου στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Αμφιτρύων, αίθουσα Επίδαυρος. Το απόγευμα στις 19:00 θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου θα  παραστεί σε εκδήλωση για τα 30 χρόνια Αρχιερωσύνης του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως.

Την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 θα βρίσκεται στη Σπάρτη όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί την Καλαμάτα και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014  θα βρίσκεται στον Πύργο όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” κ. Μάριο – Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο.
Την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί την Πάτρα, όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).