Πολιτική εκδήλωση για νέους του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

pasok-logo300Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου, ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τους PES Activists Sparti και τους PES ACTIVISTS ATHENS διοργανώνουμε στην πόλη μας, έναν ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο για τους Νέους και τις Νέες!

Η αντιμετώπιση της ανεργίας, ειδικά των νέων και η στήριξη των κοινωνικών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων μας είναι οι άξονες προβληματισμού που θέτουμε.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών, κ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ, εκπρόσωποι των PES Activists σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και εκπρόσωποι κινήσεων, κομμάτων, συνασπισμών.
Επίσης, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι νέοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της «Ελιάς-Δημοκρατική παράταξη».  

Στον ανοιχτό Δημοκρατικό Διάλογο που διοργανώνουμε καλούμε όλους τους υποψηφίους της Ελιάς να καταθέσουν τις προτάσεις τους, όπως  και οι εκπρόσωποι κινήσεων, κομμάτων και συνασπισμών. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε ουσιαστικές ιδέες και προτάσεις ώστε να αναδείξουμε από κοινού την Κεντροαριστερά της εποχής μας και να δημιουργήσουμε την Κεντροαριστερά του μέλλοντός μας.
Σας περιμένουμε όλες και όλους, το Σάββατο 3 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Σπάρτης στην Κεντρική Πλατεία.