Γεμάτο το Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου το Σ/Κ!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (5.4.2014) το απόγευμα, στο Αεροδρόμιο Αργολίδας, όταν δύο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας

από ηλικιωμένο ημεδαπό χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (5.4.2014) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (6.4.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 40 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης (τσιγαριλίκι), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα, προσήχθησαν σαράντα ένα (41) και έγινε έλεγχος σε εκατόν είκοσι (120)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε ενενήντα επτά (97) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι πέντε (25) παραβάσεις

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι (120) άτομα, εκ των οποίων εξήντα εννέα (69) ήταν ημεδαποί και πενήντα ένα (51) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα επτά (97) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα, από τα οποία είκοσι δύο (22) ήταν ημεδαποί και δεκαεννέα (19) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

•    Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
•    Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
•    Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι τρείς (23) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.