Αποκριά δια χειρός Πολιτιστικού Συλλόγου Παρόρι 2011

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στην πλατεία του Κεράμου, η παραδοσιακή εκδήλωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «ΠΑΡΟΡΙ 2011».

 Οι μασκαράδες, το γαϊτανάκι, οι κλόουν που διασκέδασαν τα παιδιά, οι ιπτάμενες καρδιές και τα αερόστατα που απογειώνονταν συνεχώς, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή.
Οι κάτοικοι του Παρορίου  και οι πολυάριθμοι επισκέπτες χόρεψαν με μεγάλο κέφι γύρω από τη φωτιά και απόλαυσαν  τα καλοψημένα σουβλάκια και το βαρελίσιο κρασί, το οποίο προσέφερε δωρεάν ο Σύλλογος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αποστολάκος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά κ. Χρήστος Μπουγάδης, η  Αντιδήμαρχος κα Τζένη Παπαστάθη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΠΠ Δήμου Σπάρτης κ. Μάριος Τζωρτζάκης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μυστρά και Παρορίου κ. Δημήτρης Σκρουμπέλος και κ. Σταύρος Περγαντής αντίστοιχα, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Θυγατέρες της Πηνελόπης» κα Γεωργία Ζαχαράκη και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικουλιανίκων κ Κώστας Βαχαβιώλος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΠΑΡΟΡΙ 2011»  Περικλής Σταυράκος και τα μέλη του Δ.Σ. Τζίνα Σαμπανίδη, Ευάγγελος Καλιούπης και Δημήτρης Βελώνης ευχήθηκαν Καλή Σαρακοστή στους παρευρισκόμενους  και τους ευχαρίστησαν που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους τις δράσεις του  Συλλόγου. Επίσης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης  κ. Μάριο Τζωρτζάκη για τη συνδιοργάνωση και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την επιτυχία της εκδήλωσης. Τέλος, ιδιαίτερα θερμές ήταν οι ευχαριστίες προς τους δωροθέτες και τους χορηγούς, οι οποίοι, παρά τις οικονομικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας, στέκονται πάντα αρωγοί στο έργο του Συλλόγου.

{gallery}kouloumaparori{/gallery}