Έχασε το αήττητο σερί στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης

Μετά από εννιά αγώνες του φετινού πρωταθλήματος και μετά από επτά χρόνια αήττητου στο Περιστέρι και στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, ο Αστέρας έχασε το αήττητο από τον Ατρόμητο με 3-1. Ο Ατρόμητος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις,

από όπου προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ, όπου μετά από καλοχτυπημένες εκτελέσεις φάουλ του Πίτου Γκαρσία, ο Καραμάνος στο 22’ και ο Νάστος στο 69’ με κεφαλιές έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι με τον Πίτου Γκαρσία (ανατροπή από Καράσκο), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ούμπιντες ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πώς ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, όχι μόνο δεν είχε κερδίσει τον Αστέρα σε αυτά τα επτά χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν του είχε βάλει γκολ μέχρι σήμερα!

Ο Αστέρας που στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε περισσότερο τους γηπεδούχους και δημιούργησε φάσεις μπροστά από την εστία του Ατρόμητου με το δυνατό σουτ του Λούι στο 52’, την προβολή του Ζησόπουλου στο 55’ που έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ και τις κεφαλιές του Ζησόπουλου στο 75’ (απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Νάστος) και του Εντό στο 87’ (απέκρουσε σε κόρνερ ο Λαζαρίδης), κατάφερε να μειώσει στο 88’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμπάστιαν Γκρατσίνι, ο Χουάνμα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1). Αυτό είναι το τρίτο γκολ του Ισπανού επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), που απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φυτανίδη στο 16ο λεπτό.
Ατρόμητος: Τζενάμο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπρίτο (63’ Μπάλας), Ούμπιντες (82’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο (25’ Νάστος).
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κοντοές (46’ Γκρατσίνι), Γκοϊάν, Σανκαρέ (82’ Παπαχρήστος), Εντό, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο.
– Ντεμπουτάρισε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο Αναστάσιος Παπαχρήστος, που γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1993 και είναι από τους μικρότερους σε ηλικία που ντεμπουτάρισαν στην κορυφαία εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Αστέρα.