Πρωταθλήτρια και πάλι η Κορινθία στις συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε δύο τσιγαριλίκια κάνναβης,

τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί μπήκε σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές. Οι ανωτέρω συσκευές βρέθηκαν και αποδόθηκαν αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 4ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Πορτοχελίου – Κόστα, ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες όπως προέκυψε ήταν παραποιημένες-πλαστές και οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 28 ετών, γιατί κατείχαν και επέδειξαν έγγραφα (Δελτία Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπών), τα οποία όπως προέκυψε ήταν πλαστά και τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία 17χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στα Πίσσια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο 19χρονοι ημεδαποί, γιατί προσπάθησαν να αφαιρέσουν μεταλλικό αντικείμενο από οικόπεδο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων. Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνέλαβαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος – μπαρ, ο όποιος προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των -60- ευρώ, 36χρονη υπήκοο Ρουμανίας, η οποία εργαζόταν στο κατάστημά του. Επιπλέον, εντός του καταστήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία ξύλινη ράβδο, συνολικού μήκους -46- εκατοστών. Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 36χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, χθες πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 3 ημεδαποί ηλικίας 30, 34 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -360- μετασχηματιστές και διάφορα αλλά μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, εντός του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας φακός και ένα ζευγάρι γάντια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση, είχαν αφαιρέσει τα μεταλλικά αντικείμενα λίγο νωρίτερα, από χώρο εργοστασίου στο Λουτράκι Κορινθίας, το οποίο πλέον δε λειτούργει. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 34χρονου και του ενός 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα -1.218- μετασχηματιστές, καθώς και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, η προέλευση και η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν, ως μέσο διευκόλυνσης στην τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρους του ενός 30χρονου προέκυψε ότι εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Κορίνθου. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.