Συλλήψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθη στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, μία  44χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,

η ανωτέρω στις(30.12.2013) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφαίρεσε από κατάστημα – είδη οικιακών ιδιοκτησίας ημεδαπού, προϊόντα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 44 και 23 ετών, γιατί οι ανωτέρω μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο που αναζητείται, λίγο νωρίτερα, στα Εξαμίλια Κορινθίας,  αφαίρεσαν -22- ξύλινα τμήματα σιδηροδρομικών γραμμών (στρωτήρες). Τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.. Επιπλέον, στην κατοχή του 44χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου, μία  υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, ο οποίος την 23.12.2013 το μεσημέρι, στη Πολυθέα Μεσσηνίας, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ο.Υ., απέσπασε από τον ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των -1.200- ευρώ, για δήθεν οικονομική εκκρεμότητα συγγενικού του προσώπου.
Συνελήφθησαν το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, δύο  αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ένας 50χρονος και μία 15χρονη, γιατί ηλεκτροδοτούσαν παράνομα την οικία τους. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε καλώδιο μήκους -60- μέτρων.