Πολυάριθμες συλλήψεις στην Πελοπόννησο

astinomia1-flynewsΣυνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ναύπλιο, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης,

οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -6- γραμμαρίων, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο, το οποίο κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 61χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκρεμμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας ανήλικος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα μαζί με ακόμα δύο  άτομα που αναζητούνται, αφαίρεσαν από την Κόρινθο ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, γιατί σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, κατείχε και επέδειξε έγγραφο (ταυτότητα Αρχών Ρουμανίας),το οποίο ήταν πλαστό. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.