Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Κοσμά Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, δύο 39χρονοι αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, γιατί όπως προέκυψε, προχθές, στον Κοσμά Αρκαδίας,

αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής, τσάντα η οποία περιείχε, χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα.

Χθες το απόγευμα, στο 146,4 χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, Ι.Χ. δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου και τον τραυματισμό 32χρονης ημεδαπής, η οποία επέβαινε στο δίκυκλο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές  το βράδυ, τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και ψευδώς ενημέρωσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο χώρο του Καζίνο Λουτρακίου. Είχε πραγματοποιηθεί κατάλληλη έρευνα και εξερεύνηση των χώρων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής, η οποία έγινε το χρονικό διάστημα από προχθές (15.10.2013) το βράδυ, έως χθες το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν κατάστημα-κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης,  βάρους -5,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.