Συνελήφθησαν δύο Έλληνες για παράνομη κατοχή όπλων

sillipsi4Συνελήφθησαν στην Κορινθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 48 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η σύλληψη τους έγινε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, που διατάχθηκε την 4/10/2013, για τη διερεύνηση περιστατικού πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, με δράστες τέσσερις ημεδαπούς (20, 19, 18 και 17 ετών) σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 24 ετών.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από τους δύο ημεδαπούς,  βραδινές ώρες της 28/06/2013 σε εμποροπανήγυρη, στη πόλη της Κορίνθου, οι τέσσερις δράστες συμμετείχαν σε ομάδα δέκα ατόμων, οι οποίοι φορώντας μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, τους επιτέθηκαν με σιδερένιες αλυσίδες και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν και να μεταφερθούν για περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω.