Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τις προθέσεις της από την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λακωνίας έδειξε η Σπάρτη, που επικράτησε 6-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου. Η ομάδα του Κώστα Γραμματικάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους.

Δύο γκολ σημείωσαν οι Γκέρτσος και Σπυροπάλι, ενώ από ένα οι Τσούκλης και Σεμερτζίδης, σε μια επιθετική πανδαισία.

Γ’ εθνική – 4ος όμιλος
Κόρινθος-Παναργειακός 0-1
Ένωση Ερμιονίδας-Καλαμάτα 3-1
Αχαϊκή-Άρης Αιτωλικού 1-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας-ΠΦΟ Πανόπουλο 2-0
Μεσσηνιακός-Εθνικός Σαγέικων 5-0
ΑΕ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Αχαίας 0-0
Πανναυπλιακός-Παναρκαδικός 1-2

Επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς χθες ο Στάικος Βεργέτης έδωσε ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά την προσπάθεια που κατέβαλλαν με τον Ατρόμητο. Χωρίς τον Λάζαρο Βελισσάρη θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης για το επόμενο διάστημα.Ο νεαρός χαφ, ο οποίος το καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας και προπονείται με την πρώτη ομάδα, έχει διάταση στον έσω πλάγιο. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων, ο Βελισσάρης θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Ομόνοια. Η κσλαματιανή ομάδα έχασε 2-0 στην Κυπαρισσία από την ομώνυμη ομάδα,

Ο 24χρονος Μίλτος Καλαϊτζίδης έχει σημειώσει τρία γκολ σε τρία παιχνίδια και αποδεικνύεται στο κερδισμένο στοίχημα του Πέτρου Δημητρίου, με τον Πανηλειακό να βρίσκει μια απρόσμενη λύση στο σκοράρισμα.

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Σελίμου εις βάρος της Παναχαϊκής στο ματς της Καλλιθέας εξέδωσε η πατρινή ΠΑΕ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΦΟ Πανόπουλου, καθώς μετά την ήττα από τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, ο Νίκος Γκίνο υπέβαλλε την παραίτησή του.