Με χρήσιμα συμπεράσματα η Συνέλευση της ΟΕΒΕ

Στη Σπάρτη και στα γραφεία της Ομοσπονδίας, την 23-09-2013 συνεκλήθη η Γενική  Συνέλευση της Ομοσπονδίας, με θέματα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματοβιοτέχνες καθώς και ο απολογισμός του 2013.

Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κος Καββαθάς και ο Γενικός Γραμματέας Κος  Σκορίνης. Ενημέρωσαν εμπεριστατωμένα τα μέλη σε θέματα όπως το φορολογικό, το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων και έδωσαν έμφαση στο ασφαλιστικό, καλώντας τα πρωτοβάθμια όργανα σε εγρήγορση και συσπείρωση προκειμένου να αντιταχθούν μαζικά στην λαίλαπα  μέτρων που στόχο έχουν τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η επιβολή προστίμων που αποφάσισε η Κυβέρνηση έχουν ως στόχο την εξαφάνιση των των λίγων εναπομεινάντων επιχειρήσεων και την διόγκωση της ανεργίας και όχι την προστασία των ανασφάλιστων εργαζομένων σε αυτές.

Αυτό συμπεράναμε ως Ομοσπονδία μετά την λεπτομερή ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων που δυστυχώς συμβαίνουν και την Λακωνία. Καλούμε τους επαγγελματοβιοτέχνες να συσπειρωθούν στα πρωτοβάθμια σωματεία τους και να σταματήσει αυτή η καταστροφική  πολιτική που οδηγεί στο κλείσιμο των επιχειρήσεων.  
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ         ΣΩΤ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ